40 studerende dimitterer fra MAJaC

40 studerende dimitterede den 12. november 2022 fra Medieakademiet MAJaC efter at have færdiggjort “Advanced Diploma Programme in Journalism and Communication”. Det fejrede de med et stort arrangement – se stemningsbillederne her.

Vores formand, Lars Møller, udtaler i forbindelsen: “Det er i virkeligheden en kæmpe nyhed, at det er lykkes dem at lave en uddannelse, der kan sende så mange nyuddannede ud i branchen. Og så er det oven i købet bedre kvalificerede og mere efterspurgte end andre dimittender”

“Tænk på, at for få år siden kunne MAJaC kun uddanne 16 journalister hvert andet år. Det er altså en kæmpe succes! Stort tillykke til alle MAJaCs medarbejdere!”

“Men jeg vil også minde om alle de danske kollegaer, der gennem fire års frivilligt arbejde var med til at opbygge uddannelsen: Peter Kramhøft, Flemming Seiersen og vores to afdøde kolleager Irmelin Viegas og Vibeke Rask Grøn. – Og flere andre var med i de svære år som Jesper Kjems, Peter Christensen, Jørgen Ringgaard. Hvor var det godt gået af os alle sammen.”

GAMES ønsker alle dimittenderne stort tillykke.Bogholder / projektleder søges til Gambia-projekt

Har du lyst til at være med i maskinrummet på en lille, succesrig NGO, der støtter journalister og aktivister i Gambia? GAMES søger en ny projektleder / bogholder til finansiel og administrativ projektledelse.

Read More

Poeter sparker røv

Tre unge poeter var inviteret til Lars kursus om public speaking. Se her, hvordan de fremførte deres sociale eller personlige agenda med stor power og naturlighed.

Read More

Lyst og bæven: Public Speaking i Gambia

Lars har holdt kursus om public speaking for gambiske NGO-aktivister. Børnerim blev læst op, der blev illustreret, hvordan rytmiske taler kan danses, og der blev holdt taler om ikke at miste håbet.

Read More

GAMES og vore gambiske partnere til eksamen

For første gang nogensinde har GAMES og vores indsats i Gambia været udsat for en ekstern evaluering. Den konstaterer, at vi har opnået imponerende resultater, men også, at vi skal samarbejde på nye måder, hvis resultaterne skal fastholdes.

Read More

Ny podcast om Gambias kamp for demokratiet

Vi er glade for at meddele, at vi har lanceret en podcastserie om Gambias kamp for demokratiet. For hvordan gik det egentlig til, at civilsamfundet i fællesskab væltede en diktator efter 22 år på magten? Hvad er mediernes rolle i opbygningen af et demokrati, og hvad skal der ske nu?

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *