40 studerende dimitterer fra MAJaC

40 studerende dimitterede den 12. november 2022 fra Medieakademiet MAJaC efter at have færdiggjort “Advanced Diploma Programme in Journalism and Communication”. Det fejrede de med et stort arrangement – se stemningsbillederne her.

Vores formand, Lars Møller, udtaler i forbindelsen: “Det er i virkeligheden en kæmpe nyhed, at det er lykkes dem at lave en uddannelse, der kan sende så mange nyuddannede ud i branchen. Og så er det oven i købet bedre kvalificerede og mere efterspurgte end andre dimittender”

“Tænk på, at for få år siden kunne MAJaC kun uddanne 16 journalister hvert andet år. Det er altså en kæmpe succes! Stort tillykke til alle MAJaCs medarbejdere!”

“Men jeg vil også minde om alle de danske kollegaer, der gennem fire års frivilligt arbejde var med til at opbygge uddannelsen: Peter Kramhøft, Flemming Seiersen og vores to afdøde kolleager Irmelin Viegas og Vibeke Rask Grøn. – Og flere andre var med i de svære år som Jesper Kjems, Peter Christensen, Jørgen Ringgaard. Hvor var det godt gået af os alle sammen.”

GAMES ønsker alle dimittenderne stort tillykke.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.