Bestyrelsen

Lars Møller
Bestyrelsesformand
games@gambiamediasupport.org
lars@larsmoller.dk

Lars Møller (1957) er freelance journalist, underviser og mediekonsulent, og har arbejdet med medieudvikling i mange lande verden over.

 

Jesper Heldgaard
Næstformand
jheldgaard@gmail.com

Jesper Heldgaard (1956) er freelance journalist, specialiseret i udvikling, nødhjælp, globalisering, klimaforandringer og verdenshandel.

 

Marie-Louise Arnfast
Bestyrelsesmedlem
mla@kontekstkommunikation.dk

Marie-Louise Arnfast (1955) er indehaver af Kontekst Kommunikation og har arbejdet med kommunikation i mange år i organisationer og private virksomheder.

 

Marianne Frederiksen
Bestyrelsesmedlem
mafr@stofanet.dk

Marianne Frederiksen har en faglig baggrund inden for journalistik, antropologi og afrikastudier. Marianne har arbejdet med international udvikling, ledelse og organisationsudvikling i mange afrikanske lande og i Danmark. Er i dag leder af Kvindehuset i Aarhus, som er et aktivitetshus for etniske minoritetskvinder.

 

Josefine Gulbæk Olsen
Bestyrelsesmedlem
Josefine.olsen@outlook.dk

Josefine Gulbæk Olsen er uddannet i journalistik fra Aarhus Universitet, og har tidligere lavet kommunikation for foreninger og festivaler. Inden Josefine trådte ind i bestyrelsen, arbejdede hun som studentermedhjælper for GAMES.

 

Suppleanter

Troels Nørlem
Suppleant
beatro@roendes.net

Troels Nørlem er freelance fotograf og journalist. Tidligere Berlingske Media og informationsarbejder i Afrika for Mellemfolkeligt Samvirke.

 

Per Roholt
Suppleant
Per.roholt@gmail.com

Per Roholt (1961) er communications manager for EG. Han har tidligere arbejdet for bl.a. DR og B.T. samt været aktiv i Dansk Journalistforbund.