Tag med CISU på højskole i november

BrandbjergHøjskole

Brandbjerg Højskole, FOTO: Cathrine Ertmann


Er du aktiv i GAMES?

Har du lyst til at være aktiv i GAMES?

… Så har vi et enestående tilbud: Tag tre dage på højskole og lær en masse om ulandsarbejde.

Det er vores partner og founder CISU (Civilsamfund i Udvikling), der inviterer GAMES og de mange andre medlemsorganisationer på weekend den 12.-14. november 2021 på Brandbjerg Højskole.

Mød ministeren

Programmet er hammer-spændende – med fire faglige spor, så du selv kan vælge, plus nogle fælles sessioner, naturvandring og en fed fest lørdag aften.

Og Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen kommer også for at diskutere lokalt lederskab i civilsamfundspartnerskaber.

Historier der flytter mennesker

Kom og lær at fortælle historier af Karen Lumholt, journalist med speciale i civilsamfund, frivillighed og organizational storytelling. Hun underviser i strategisk og personlig storytelling og metoder til at motivere andre til at deltage i foreningsarbejdet.

Karen Lumholt er forfatter til bogen “Historier der flytter mennesker – storytelling i forandringsprocesser.” Læs mere på Karen Lumholts hjemmeside.

Lær af Lumholt – eller af de mange andre på højskolen.

Forandring og resultater

Du kan også lære håndværket i ulandsarbejdet i en 2 dages workshop i at forberede og planlægge det gode civilsamfundsprojekt. Du lærer forandringsteori og projektværktøj som LFA og Project Cycle Management. Det lyder som en masse teori, men det bliver brugt på cases som en praktisk tilgang til ulandsarbejdet.

Besøg fra Vestafrika

Og der er mange andre spændende ting på programmet. For eksempel om den synlige og usynlige magtforhold, der afgør, hvilke forandringer der sker i et samfund. Og der er et oplæg fra WACSI (West African Civil Society Institute) om at sikre lokalt ejerskab i vores partnerskaber.

Tjek det ud og giv lyd

Tjek det selv ud her.

Hvis du vil med, så ring til Lars på 2162 7470 eller mail på lars@larsmoller.dk

HEAT-kursus i Gambia lykkedes

I juli afholdt Lars et sikkerhedskursus for journalister i Gambia. I juli var jeg i Gambia for at lave et såkaldt HEAT-kursus for journalister. Altså et kursus i Hostile eller Hazardous Environment Awareness Training. Et af de der kurser, hvor deltagerne bliver beskudt, angrebet, bortført, afhørt, taget til fange og forulykker på andre måder.

Read More

Psykologi motiverer frivillige

Lars har været på højskole med CISU. Her lærte han psykologiske redskaber til at skabe motivation og engagement hos frivillige. Læs om hans spændende erfaringer her!

Read More

På højskole med CISU

CISU inviterede sine medlemmer på højskoleweekend på Askov Højskole. Læs her, hvad Lars tog med sig af erfaringer om civilsamfundet, kolonialismen og “The White Gaze Problem”

Read More

Studieturen til Gambia er udsat

Den planlagte studietur til Gambia i december er desværre udsat på ubestemt tid, da Spies har aflyst alle afgange til Gambia frem til oktober 2023.  Vi vender snarest tilbage med en ny plan! Alle tilmeldte er kontaktet.

Read More

En ny bog fra Gambia på dansk? Ja, minsandten. Værd at læse? Absolut!

Det er langt fra hverdagskost, at der kommer en ny, dansk bog, hvor fortællingen udspiller sig i Gambia. Og når bogen, ”Lille Afrika”, så ovenikøbet er spændende læsning, så er det bare med at få fat i et eksemplar.  

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *