Tag med CISU på højskole i november

BrandbjergHøjskole

Brandbjerg Højskole, FOTO: Cathrine Ertmann


Er du aktiv i GAMES?

Har du lyst til at være aktiv i GAMES?

… Så har vi et enestående tilbud: Tag tre dage på højskole og lær en masse om ulandsarbejde.

Det er vores partner og founder CISU (Civilsamfund i Udvikling), der inviterer GAMES og de mange andre medlemsorganisationer på weekend den 12.-14. november 2021 på Brandbjerg Højskole.

Mød ministeren

Programmet er hammer-spændende – med fire faglige spor, så du selv kan vælge, plus nogle fælles sessioner, naturvandring og en fed fest lørdag aften.

Og Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen kommer også for at diskutere lokalt lederskab i civilsamfundspartnerskaber.

Historier der flytter mennesker

Kom og lær at fortælle historier af Karen Lumholt, journalist med speciale i civilsamfund, frivillighed og organizational storytelling. Hun underviser i strategisk og personlig storytelling og metoder til at motivere andre til at deltage i foreningsarbejdet.

Karen Lumholt er forfatter til bogen “Historier der flytter mennesker – storytelling i forandringsprocesser.” Læs mere på Karen Lumholts hjemmeside.

Lær af Lumholt – eller af de mange andre på højskolen.

Forandring og resultater

Du kan også lære håndværket i ulandsarbejdet i en 2 dages workshop i at forberede og planlægge det gode civilsamfundsprojekt. Du lærer forandringsteori og projektværktøj som LFA og Project Cycle Management. Det lyder som en masse teori, men det bliver brugt på cases som en praktisk tilgang til ulandsarbejdet.

Besøg fra Vestafrika

Og der er mange andre spændende ting på programmet. For eksempel om den synlige og usynlige magtforhold, der afgør, hvilke forandringer der sker i et samfund. Og der er et oplæg fra WACSI (West African Civil Society Institute) om at sikre lokalt ejerskab i vores partnerskaber.

Tjek det ud og giv lyd

Tjek det selv ud her.

Hvis du vil med, så ring til Lars på 2162 7470 eller mail på lars@larsmoller.dk

Vil du med på studietur til Gambia i december?

Planlægningen af en ny studietur til Gambia skrider frem. Vi arbejder på, at den skal ligge fra den 6. til den 13. december 2022.

Read More

Public speaking for civile og bootcamp med soldater, krig og ballade

Formand Lars Møller skal til Gambia og dele sine erfaringer og viden på bedste training-of-trainers manér! Det involverer en sæk over hovedet, strips om håndledende, og så noget med at lade andre tale.

Read More

Vi har fået nyt bestyrelsesmedlem!

Vi er glade for at kunne fortælle, at GAMES har fået nyt bestyrelsesmedlem! Og I kender ham allerede godt. Det er Peter Halkjær, der er gået fra at være vores studentermedhjælper til at være en del af bestyrelsen. Mød ham i denne artikel.

Read More

GPU’s formand er nu en del af internationalt ligestillingsråd

Nu sidder Gambia Press Unions (GPU) formand, Muhammed S. Bah, med ved bordet, når International Federation of Journalists’ (IFJ) ligestillingsråd guider projekter og politikker, der vedrører køn.

Read More

MAJaC’s Managing Director off to London for 8-week Fellowship Programme

Mr. Sang Mendy who is The Managing Director of the Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) is currently in London to attend the Chevening Africa Media Freedom Fellowship (CAMFF) programme.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.