Nu er det officielt – GAMES skal lave podcast!

Af Sofie Holbek

En tillidserklæring ovenfra

I sidste nyhedsbrev skrev Josefine en artikel, der kastede lys over GAMES’ ønske om at lave podcast, og vores lille podcastgruppe fik kort efter sendt en ansøgning af sted til CISU.

Et par uger efter, på en ellers rimelig grå tirsdag morgen, vågnede gruppen op til en glædelig besked. En godkendt ansøgning – en tillidserklæring fra CISU og 30.000 kr. til at gøre projektet til virkelighed.

Hvad gør vi så?

Så nu skal GAMES altså lave sin første podcast. Og hvor starter man så?
I podcastgruppen starter vi med at gå en tur, klare opvasken eller ligge i sofaen mens vi lytter til andre organisationers podcasts. Lige nu lytter vi til podcasten CISU Mellem Ørene, der fungerer som en slags podcastplatform, hvor CISU og deres ca. 300 medlemsorganisationer udgiver podcastepisoder.
Her lægger vi ører til andre NGO’ers historier, om f.eks. skoleliv i Nepal eller aktivisme i Ghana, i et forsøg på at drage viden og inspiration til vores eget arbejde med mediet.
Har du, kære medlem, forslag til andre gode podcastepisoder- eller serier, som vi skal høre og lære fra – eller som bare er underholdende/spændende/rørende/mærkelige – så tager vi imod podcastanbefalinger med åbne arme.
Skriv dine podcastanbefalinger til mig, Sofie, på mail: holbek.work@gmail.com eller fortæl os dem in real life til generalforsamlingen og fødselsdagsfesten d. 17. juni.

Vi glæder os til at få og dele ud af ny viden!

Vil du med på studietur til Gambia i december?

Planlægningen af en ny studietur til Gambia skrider frem. Vi arbejder på, at den skal ligge fra den 6. til den 13. december 2022.

Read More

Public speaking for civile og bootcamp med soldater, krig og ballade

Formand Lars Møller skal til Gambia og dele sine erfaringer og viden på bedste training-of-trainers manér! Det involverer en sæk over hovedet, strips om håndledende, og så noget med at lade andre tale.

Read More

Vi har fået nyt bestyrelsesmedlem!

Vi er glade for at kunne fortælle, at GAMES har fået nyt bestyrelsesmedlem! Og I kender ham allerede godt. Det er Peter Halkjær, der er gået fra at være vores studentermedhjælper til at være en del af bestyrelsen. Mød ham i denne artikel.

Read More

GPU’s formand er nu en del af internationalt ligestillingsråd

Nu sidder Gambia Press Unions (GPU) formand, Muhammed S. Bah, med ved bordet, når International Federation of Journalists’ (IFJ) ligestillingsråd guider projekter og politikker, der vedrører køn.

Read More

MAJaC’s Managing Director off to London for 8-week Fellowship Programme

Mr. Sang Mendy who is The Managing Director of the Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) is currently in London to attend the Chevening Africa Media Freedom Fellowship (CAMFF) programme.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.