Nu er det officielt – GAMES skal lave podcast!

Af Sofie Holbek

En tillidserklæring ovenfra

I sidste nyhedsbrev skrev Josefine en artikel, der kastede lys over GAMES’ ønske om at lave podcast, og vores lille podcastgruppe fik kort efter sendt en ansøgning af sted til CISU.

Et par uger efter, på en ellers rimelig grå tirsdag morgen, vågnede gruppen op til en glædelig besked. En godkendt ansøgning – en tillidserklæring fra CISU og 30.000 kr. til at gøre projektet til virkelighed.

Hvad gør vi så?

Så nu skal GAMES altså lave sin første podcast. Og hvor starter man så?
I podcastgruppen starter vi med at gå en tur, klare opvasken eller ligge i sofaen mens vi lytter til andre organisationers podcasts. Lige nu lytter vi til podcasten CISU Mellem Ørene, der fungerer som en slags podcastplatform, hvor CISU og deres ca. 300 medlemsorganisationer udgiver podcastepisoder.
Her lægger vi ører til andre NGO’ers historier, om f.eks. skoleliv i Nepal eller aktivisme i Ghana, i et forsøg på at drage viden og inspiration til vores eget arbejde med mediet.
Har du, kære medlem, forslag til andre gode podcastepisoder- eller serier, som vi skal høre og lære fra – eller som bare er underholdende/spændende/rørende/mærkelige – så tager vi imod podcastanbefalinger med åbne arme.
Skriv dine podcastanbefalinger til mig, Sofie, på mail: holbek.work@gmail.com eller fortæl os dem in real life til generalforsamlingen og fødselsdagsfesten d. 17. juni.

Vi glæder os til at få og dele ud af ny viden!

HEAT-kursus i Gambia lykkedes

I juli afholdt Lars et sikkerhedskursus for journalister i Gambia. I juli var jeg i Gambia for at lave et såkaldt HEAT-kursus for journalister. Altså et kursus i Hostile eller Hazardous Environment Awareness Training. Et af de der kurser, hvor deltagerne bliver beskudt, angrebet, bortført, afhørt, taget til fange og forulykker på andre måder.

Read More

Psykologi motiverer frivillige

Lars har været på højskole med CISU. Her lærte han psykologiske redskaber til at skabe motivation og engagement hos frivillige. Læs om hans spændende erfaringer her!

Read More

På højskole med CISU

CISU inviterede sine medlemmer på højskoleweekend på Askov Højskole. Læs her, hvad Lars tog med sig af erfaringer om civilsamfundet, kolonialismen og “The White Gaze Problem”

Read More

Studieturen til Gambia er udsat

Den planlagte studietur til Gambia i december er desværre udsat på ubestemt tid, da Spies har aflyst alle afgange til Gambia frem til oktober 2023.  Vi vender snarest tilbage med en ny plan! Alle tilmeldte er kontaktet.

Read More

En ny bog fra Gambia på dansk? Ja, minsandten. Værd at læse? Absolut!

Det er langt fra hverdagskost, at der kommer en ny, dansk bog, hvor fortællingen udspiller sig i Gambia. Og når bogen, ”Lille Afrika”, så ovenikøbet er spændende læsning, så er det bare med at få fat i et eksemplar.  

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *