Nu er det officielt – GAMES skal lave podcast!

Af Sofie Holbek

En tillidserklæring ovenfra

I sidste nyhedsbrev skrev Josefine en artikel, der kastede lys over GAMES’ ønske om at lave podcast, og vores lille podcastgruppe fik kort efter sendt en ansøgning af sted til CISU.

Et par uger efter, på en ellers rimelig grå tirsdag morgen, vågnede gruppen op til en glædelig besked. En godkendt ansøgning – en tillidserklæring fra CISU og 30.000 kr. til at gøre projektet til virkelighed.

Hvad gør vi så?

Så nu skal GAMES altså lave sin første podcast. Og hvor starter man så?
I podcastgruppen starter vi med at gå en tur, klare opvasken eller ligge i sofaen mens vi lytter til andre organisationers podcasts. Lige nu lytter vi til podcasten CISU Mellem Ørene, der fungerer som en slags podcastplatform, hvor CISU og deres ca. 300 medlemsorganisationer udgiver podcastepisoder.
Her lægger vi ører til andre NGO’ers historier, om f.eks. skoleliv i Nepal eller aktivisme i Ghana, i et forsøg på at drage viden og inspiration til vores eget arbejde med mediet.
Har du, kære medlem, forslag til andre gode podcastepisoder- eller serier, som vi skal høre og lære fra – eller som bare er underholdende/spændende/rørende/mærkelige – så tager vi imod podcastanbefalinger med åbne arme.
Skriv dine podcastanbefalinger til mig, Sofie, på mail: holbek.work@gmail.com eller fortæl os dem in real life til generalforsamlingen og fødselsdagsfesten d. 17. juni.

Vi glæder os til at få og dele ud af ny viden!

Kom med til GAMES-fest – med tropisk mad og musik, lys sommernat og storskærm til EM

GAMES inviterer til generalforsamling og fødselsdag! Her kan du finde programmet samt info om tildmelding til arrangementet.

Read More

Nu moderniserer vi GAMES’ vedtægter

GAMES opdaterer vedtægterne – sådan her ser forslaget fra bestyrelsen ud…

Read More

GAMES scorer projekt-hattrick

GAMES har fået bevilling til 3 nye projekter, og vi er ellevilde. Få et kort overblik over dem her.

Read More

Nyt Projekt: Gambia går til valg – vi hjælper med fakta-tjek, podcasts og træning

Der er valg i Gambia i december 2021. Med støtte fra CISU sætter GAMES gang i et projekt der skal hjælpe journalister og CSO’er med at dække valget bedst muligt.

Read More

Efterlysning: Vil du være med til at udvikle fakta-tjek i Gambia?

VI har brug for din hjælp!
Vil du, eller en du kender, hjælpe GAMES med at indsamle og videreformidle viden om fakta-tjek?

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *