Nu er det officielt – GAMES skal lave podcast!

Af Sofie Holbek

En tillidserklæring ovenfra

I sidste nyhedsbrev skrev Josefine en artikel, der kastede lys over GAMES’ ønske om at lave podcast, og vores lille podcastgruppe fik kort efter sendt en ansøgning af sted til CISU.

Et par uger efter, på en ellers rimelig grå tirsdag morgen, vågnede gruppen op til en glædelig besked. En godkendt ansøgning – en tillidserklæring fra CISU og 30.000 kr. til at gøre projektet til virkelighed.

Hvad gør vi så?

Så nu skal GAMES altså lave sin første podcast. Og hvor starter man så?
I podcastgruppen starter vi med at gå en tur, klare opvasken eller ligge i sofaen mens vi lytter til andre organisationers podcasts. Lige nu lytter vi til podcasten CISU Mellem Ørene, der fungerer som en slags podcastplatform, hvor CISU og deres ca. 300 medlemsorganisationer udgiver podcastepisoder.
Her lægger vi ører til andre NGO’ers historier, om f.eks. skoleliv i Nepal eller aktivisme i Ghana, i et forsøg på at drage viden og inspiration til vores eget arbejde med mediet.
Har du, kære medlem, forslag til andre gode podcastepisoder- eller serier, som vi skal høre og lære fra – eller som bare er underholdende/spændende/rørende/mærkelige – så tager vi imod podcastanbefalinger med åbne arme.
Skriv dine podcastanbefalinger til mig, Sofie, på mail: holbek.work@gmail.com eller fortæl os dem in real life til generalforsamlingen og fødselsdagsfesten d. 17. juni.

Vi glæder os til at få og dele ud af ny viden!

Et tilbageblik på en livlig måned i Gambisk politik

Det er nu snart en måned siden, at den gambiske befolkning kastede deres marmorkugle-stemmer i det, der er blevet kaldt det første frie, demokratiske valg i Gambia, hvor det lykkedes den siddende præsident Adama Barrow fra National People’s Party (NPP) at genvinde magten.

Read More

Isoleret med Corona i Gambia

Lars Møller lovede for meget, da han sidst i november skrev i GAMES nyhedsbrev: ”Formanden sender nyt fra Sydfronten”. For det skulle blive løgn.

Read More

Bæredygtig svømmeundervisning i Gambia

10. december vendte Ditte hjem fra studie- og inspirationstur til Gambia. Missionen var at få en fornemmelse af landet og dets svømmekultur. Formålet var at finde en måde til at opskalere svømmeundervisningsprojektet Swim for Life Gambia, der er søsat af livreddere, svømmetrænere og nogle sportsjournalister.

Read More

Reportage fra Gambias første frie valg

Pling, siger det, da vælgeren slipper sit tag i den marmorkugle, hun lige har fået udleveret. Inde bag forhænget havde hun holdt sin kugle hen over hullet i den valgurne, som bærer hendes kandidats navn. Da hun slap den, faldt kuglen ned og ramte en klokke under hullet: Pling!

Read More

Aktivist ved et tilfælde

Et nyt GAMES-medlem tager på sin første frivillige mission til Gambia på fredag. Ditte Rosenkrantz-Theil fortæller her om, hvad rejsen får ud på. Hun vil følge op det det svømmeprojekt, som startede for fem år siden med Sportsjournalisterne og to svømme-organisationer – for at lære gambierne at svømme.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *