Kom med til GAMES-fest – med tropisk mad og musik, lys sommernat og storskærm til EM

Foto fra en hyggelig aften på stranden i Gambia 2012 – til fødselsdagen foregår sommerhyggen dog i Lars’ kolonihave.

Af Lars Møller

Kære vores allerbedste ven

Det vil glæde os at se dig til vores 15 års-fødselsdag – til en fed fest med gambisk mad, indslag, musik og dans (og en fodbold-pavillon til dem, der lige skal se Danmark-Belgien).

 • Tid: 17. juni kl. 18 (straks efter generalforsamlingen, der starter kl. 16)
 • Sted: Festpladsen, HF Åbrinken (mellem Ringgadebroen og Brabrandstien) i Aarhus
 • Mad: Chiken Yassa, Domoda Peanut Stew og tropiske pandekager
 • Cocktails, havevandring og musikalske fortællinger med Gambia Folk Talk
 • Koncert: Gambia Folk Project/dkk
 • Dans: Efterfølgende mere dans i kolonihaven til hot afro-playliste
 • Overnatning: Man kan campere i formandens, nr. 110

Festen kan lokke dit netværk med i GAMES

 • Pris: Festen er gratis for medlemmer, men mad og drikke betaler man selv (3 retter ca. 100 kr.)
 • Kampagne: Tag en ven eller to med til fest. Entreen er 50 kr. for ikke-medlemmer, som til gengæld får et års medlemskab af GAMES – og lige ret til at betale for mad og drikke
 • Del artiklen i dit netværk – Facebook, LinkedIn eller stamværtshuset, alle er velkomne i GAMES.
 • Tilmelding: Send en e-mail til games@gambiamediasupport.org, så vi har styr på, hvor meget mad de gambiske kokke skal lave.

En koncert og en musikalsk fortælling

Gambia Folk Talk: Det er musiker Troels Buur, der bevæbnet med guitar fortæller om det dansk-afrikanske band Gambia Folk Project.

Bandet opstod, da to danske musikere, Troels Buur og Benjamin Kirketerp, besøgte de musikalske brødre Yusupha og Ansumana Suso for at lære om den traditionelle vestafrikanske musik. De har siden spillet mange gange på danske festivaler og spillesteder.

Gambia Folk Project/dkk: Det er Troels og Benjamin, den oprindelige danske afdeling af bandet, der både spiller deres egne numre, som bedst kan kaldes Afro-Nordic Jazz, og numre fra bandets første album, ”Jaliyaa Bungō”. Titlen er taget fra Suso-brødrenes barndomshjem, som kaldes Jaliyaa Bungō – eller ”Musikkens Hus”. Gambia Folk Project/dkk giver den gas og byder måske endda op til dans.

Vil du med på studietur til Gambia i december?

Planlægningen af en ny studietur til Gambia skrider frem. Vi arbejder på, at den skal ligge fra den 6. til den 13. december 2022.

Read More

Public speaking for civile og bootcamp med soldater, krig og ballade

Formand Lars Møller skal til Gambia og dele sine erfaringer og viden på bedste training-of-trainers manér! Det involverer en sæk over hovedet, strips om håndledende, og så noget med at lade andre tale.

Read More

Vi har fået nyt bestyrelsesmedlem!

Vi er glade for at kunne fortælle, at GAMES har fået nyt bestyrelsesmedlem! Og I kender ham allerede godt. Det er Peter Halkjær, der er gået fra at være vores studentermedhjælper til at være en del af bestyrelsen. Mød ham i denne artikel.

Read More

GPU’s formand er nu en del af internationalt ligestillingsråd

Nu sidder Gambia Press Unions (GPU) formand, Muhammed S. Bah, med ved bordet, når International Federation of Journalists’ (IFJ) ligestillingsråd guider projekter og politikker, der vedrører køn.

Read More

MAJaC’s Managing Director off to London for 8-week Fellowship Programme

Mr. Sang Mendy who is The Managing Director of the Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) is currently in London to attend the Chevening Africa Media Freedom Fellowship (CAMFF) programme.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.