GAMES runder 90 medlemmer

Generalforamling og fødselsdagsfest

Stemningsbillede fra sommeraftenen i GAMES’ ånd. Her er der minikoncert med Troels Buur og Benjamin Kirketerp – den danske halvdel af The Gambia Folk Projekt.

Af Lars Møller

Det gav 29 nye medlemmer, da GAMES i sommer holdt generalforsamling med afrikansk fest – til tropisk mad og musik, lys sommernat og storskærm til EM.

Foreningen fyldte 15 år i foråret, og det fejrede vi med en lille festival på festpladsen i HF Åbrinken, som vi fik lov til at låne, først til generalforsamling og bagefter til et arrangement med gambisk mad, dansk-gambisk musik og talks, som det hedder i dag, når man laver oplysningsarbejde.

Bortset fra maden, var det gratis for medlemmer. Alle andre skulle aflevere 50 kr. og en e-mailadresse for musikken + 1 års prøvemedlemskab af GAMES.

Maden kostede 100 kr. for tre retter – og var mums!

Se et lille videoklip fra koncerten her.

Og se hvordan programmet så ud her.

Vil du med på studietur til Gambia i december?

Planlægningen af en ny studietur til Gambia skrider frem. Vi arbejder på, at den skal ligge fra den 6. til den 13. december 2022.

Read More

Public speaking for civile og bootcamp med soldater, krig og ballade

Formand Lars Møller skal til Gambia og dele sine erfaringer og viden på bedste training-of-trainers manér! Det involverer en sæk over hovedet, strips om håndledende, og så noget med at lade andre tale.

Read More

Vi har fået nyt bestyrelsesmedlem!

Vi er glade for at kunne fortælle, at GAMES har fået nyt bestyrelsesmedlem! Og I kender ham allerede godt. Det er Peter Halkjær, der er gået fra at være vores studentermedhjælper til at være en del af bestyrelsen. Mød ham i denne artikel.

Read More

GPU’s formand er nu en del af internationalt ligestillingsråd

Nu sidder Gambia Press Unions (GPU) formand, Muhammed S. Bah, med ved bordet, når International Federation of Journalists’ (IFJ) ligestillingsråd guider projekter og politikker, der vedrører køn.

Read More

MAJaC’s Managing Director off to London for 8-week Fellowship Programme

Mr. Sang Mendy who is The Managing Director of the Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) is currently in London to attend the Chevening Africa Media Freedom Fellowship (CAMFF) programme.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.