Vil du med på studietur til Gambia i december?

En solnedgang fra studieturen i 2018.

Af Marie-Louise Arnfast

Planlægningen af en ny studietur til Gambia skrider frem. Vi arbejder på, at den skal ligge fra den 6. til den 13. december 2022.

I løbet af den uge vil vi besøge medier i Gambia og GAMES’ samarbejdspartnere MAJaC (journalistskolen) og GPU (journalistforbundet). Vi vil også mødes med andre personer, der kan give os indsigt i demokrati-udviklingen i det lille vestafrikanske land. Der vil sandsynligvis blive mulighed for at følge en gambisk kollega på jobbet – og mulighed for at undervise en dag på skolen eller give sparring inden for dit kompetenceområde. 

Et hav af muligheder
Indimellem bliver der også tid til at gå på opdagelse i gambisk kultur og tage en dukkert i havet lige nedenfor hotellet. Og har du en partner, der ikke deler samme interesse for medier som dig, så vil der være mange andre aktiviteter at kaste sig over.

Programmet er under udarbejdelse – og vi følger op med flere detaljer senere.

Vi flyver med Spies og indlogerer os på et af deres hoteller. Oveni katalog-priserne bliver der et mindre gebyr til guide og lokal transport. Forvent et samlet beløb pr. person på mellem 10.000 og 13.000 kr. + forplejning (som er billig).

Ved du allerede nu, at du gerne vil deltage, så skriv en mail til Marie-Louise Arnfast på: mlarnfast@gmail.com.

HEAT-kursus i Gambia lykkedes

I juli afholdt Lars et sikkerhedskursus for journalister i Gambia. I juli var jeg i Gambia for at lave et såkaldt HEAT-kursus for journalister. Altså et kursus i Hostile eller Hazardous Environment Awareness Training. Et af de der kurser, hvor deltagerne bliver beskudt, angrebet, bortført, afhørt, taget til fange og forulykker på andre måder.

Read More

Psykologi motiverer frivillige

Lars har været på højskole med CISU. Her lærte han psykologiske redskaber til at skabe motivation og engagement hos frivillige. Læs om hans spændende erfaringer her!

Read More

På højskole med CISU

CISU inviterede sine medlemmer på højskoleweekend på Askov Højskole. Læs her, hvad Lars tog med sig af erfaringer om civilsamfundet, kolonialismen og “The White Gaze Problem”

Read More

Studieturen til Gambia er udsat

Den planlagte studietur til Gambia i december er desværre udsat på ubestemt tid, da Spies har aflyst alle afgange til Gambia frem til oktober 2023.  Vi vender snarest tilbage med en ny plan! Alle tilmeldte er kontaktet.

Read More

En ny bog fra Gambia på dansk? Ja, minsandten. Værd at læse? Absolut!

Det er langt fra hverdagskost, at der kommer en ny, dansk bog, hvor fortællingen udspiller sig i Gambia. Og når bogen, ”Lille Afrika”, så ovenikøbet er spændende læsning, så er det bare med at få fat i et eksemplar.  

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.