Media Run varmer op til efter ramadanen

Find Holger.

Af Lars Møller

I år falder ramadan i april, og så går dele af Gambia ned i gear. Nogle aktiviteter tager en pause, som Media Run Challenge, der normalt samler 50-100 løbende journalister hveranden lørdag morgen kl. 8.00. I Gambia varer ramadanen ikke helt til påske, men så igen: For efter fasten følger festen med Eid, hvor mange drager hjem til familien for at fejre det, der kommer nærmest vores egen fejring af julen. Men Media Run holder ikke mere pause, end de allerede varmer op til næste løb hen i maj på Facebook og WhatsApp: Media Run Challenge, a healthy body for a productive mind. Who is set for May 14 run?

MAJaC’s Managing Director off to London for 8-week Fellowship Programme

Mr. Sang Mendy who is The Managing Director of the Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) is currently in London to attend the Chevening Africa Media Freedom Fellowship (CAMFF) programme.

Read More

World Press Freedom Day: GPU kræver nye medielove

I anledningen af den internationale dag for pressefrihed opfordrer Gambia Press Union (GPU) den gambiske regering til at fremskynde reformerne af medielovgivningen. 

Read More

Parlamentsvalg i Gambia blev en lussing til præsidenten

18 ud af 53 pladser. Så ringe var udbyttet ved parlamentsvalget i Gambia den 8. april for præsident Adama Barrows parti, der nu bliver nødt til at række ud til andre partier. Og det er måske slet ikke så dårligt.

Read More

Kvindelige journalister sejrer og vækker journalistorganisation til live 

Kvindelige journalister vækker WOJAG (The Women Journalists Association of The Gambia) til live, efter organisationen har været i dvale de sidste 12 år.

Read More

Mission Accomplished: Udpluk fra Lars Møllers treugers mission i Gambia februar-marts 2022

GAMES’ formand Lars Møller har været på treugers mission i Gambia. Efter en lang coronanedlukning var der mange hængepartier, men nu kan vi heldigvis sige ”mission accomplished” til mange af dem. Læs hvor mange gode ting, Lars fik sat flueben ved på sin tur her.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.