Poul Tang ny projektleder i GAMES

Det bliver Poul Tang, der overtager jobbet som projektleder, efter Torben Hoberg Frederiksen, der takker af I GAMES for at hellige Verdens Skove.

Job er så meget sagt, det er et bijob med et stort element af frivilligt arbejde i en blæksprutte-funktion, hvor man skal styre økonomi og administration i både projekterne og foreningen selv.

Hvem ka’?
Poul har humøret og de erfaringer, der skal til: Han kender Gambia, har i mange år arbejdet med projektledelse og økonomistyring, og er ekspert i læring.

  • Poul har været med i GAMES bestyrelse i flere år, og blandt andet være medarrangør at studieturen til Gambia i 2019.
  • I dag er Poul tov- og bogholder i FLUID (Fleksibel Uddannelse i Danmark), og har også erfaring som projektleder i Undervisningsministeriet og i VIA University College.
  • Gennemgående temaer i alle ansættelser har været læring, it og internationalt arbejde. Han startede som gymnasielærer i geografi og har senere videreuddannet lærere inden for it på Center for Undervisningsmidler i Aarhus 

Navne-Poul
Ulands-Poul har i over 20 år været med i DANIDA’s oplysningsudvalg og kender udviklingsproblematikken fra mange sider. 
Forenings-Poul er for tiden aktiv som kursusleder i FOF og eventmager i Ingeniørforeningen i Danmark. 
Private Poul er 71 år gammel, har to børn og bor i bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup.

Mere kritisk journalistik og flere stærke foreninger

Når man er projektleder som Marianne, kan man have en tendens til at nørde sig meget ned i projektdetaljer og glemme at løfte blikket og se på, hvad der ellers sker i og omkring MAJaC. Det er ikke så lidt. Faktisk er dette svært ikke at blive både forpustet og imponeret.

Read More

MAJaC klar med nye kurser

I mange år har MAJaC drømt om at kunne udvide sin undervisning til også at omfatte egentlige kurser i kommunikation, film/fotografi og digital design. Nu er det virkelighed. Med finansiering via projekt UPCIM har MAJaC været i stand til at udvikle tre nye fag.

Read More

Kvinderne og aktivisterne fik politikerne til at tænke sig om

I mange måneder var det usikkert om det ville lykkes at få parlamentet til at ændre holdning om omskæring af kvinder, men efter en stærk kampagne fra en masse civilsamfundsorganisationer, heriblandt anti-FGM-organisationerne, den kvindelige journalistforening WOJaG og mange, mange andre er det fortsat ulovligt i Gambia at omskære piger og kvinder. 

Read More

Hans navn er Tijan, men mange danskere kender ham bedre som Tiger

Hans navn er Tijan, men folk heroppe kalder ham Tiger … Typisk dansk humor med en underforståelse, man skal være dansker for at forstå.

Read More

Tijan fik en ny taxa

Tijan var ovenud lykkelig, da han fandt sin nye bil. Der var ingen grænser for, hvor godt et køb, det var. Bilen havde tilhørt en hollænder, der var på vej hjem, så han var til at prutte med om prisen. 

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *