Poul Tang ny projektleder i GAMES

Det bliver Poul Tang, der overtager jobbet som projektleder, efter Torben Hoberg Frederiksen, der takker af I GAMES for at hellige Verdens Skove.

Job er så meget sagt, det er et bijob med et stort element af frivilligt arbejde i en blæksprutte-funktion, hvor man skal styre økonomi og administration i både projekterne og foreningen selv.

Hvem ka’?
Poul har humøret og de erfaringer, der skal til: Han kender Gambia, har i mange år arbejdet med projektledelse og økonomistyring, og er ekspert i læring.

  • Poul har været med i GAMES bestyrelse i flere år, og blandt andet være medarrangør at studieturen til Gambia i 2019.
  • I dag er Poul tov- og bogholder i FLUID (Fleksibel Uddannelse i Danmark), og har også erfaring som projektleder i Undervisningsministeriet og i VIA University College.
  • Gennemgående temaer i alle ansættelser har været læring, it og internationalt arbejde. Han startede som gymnasielærer i geografi og har senere videreuddannet lærere inden for it på Center for Undervisningsmidler i Aarhus 

Navne-Poul
Ulands-Poul har i over 20 år været med i DANIDA’s oplysningsudvalg og kender udviklingsproblematikken fra mange sider. 
Forenings-Poul er for tiden aktiv som kursusleder i FOF og eventmager i Ingeniørforeningen i Danmark. 
Private Poul er 71 år gammel, har to børn og bor i bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup.

CISU’s nye retningslinjer forklaret i podcast

ars Møller har været gæst i CISU’s podcast “CISU Mellem Ørerne”. Formålet var at diskutere ansøgningsprocessen generelt og de nye retningslinjer for ansøgninger, der træder i kraft 1. februar. Retningslinjerne “afspejler CISU’s nye strategi og de tendenser, der rører sig blandt ansøgere og CISU’s medlemmer”, hedder det i materialet, som er blevet opdateret og forenklet.

Read More

I Gambia taler de 20 sprog

Det er svært at kapere, at i et land, som arealmæssig er mindre end Midtjylland, tales der 20 forskellige sprog plus engelsk. Det hænger sammen med Gambias historie som et område, der gennem mange århundreder har været beboet af forskellige etniske grupper – og stadig er det.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.