Poul Tang ny projektleder i GAMES

Det bliver Poul Tang, der overtager jobbet som projektleder, efter Torben Hoberg Frederiksen, der takker af I GAMES for at hellige Verdens Skove.

Job er så meget sagt, det er et bijob med et stort element af frivilligt arbejde i en blæksprutte-funktion, hvor man skal styre økonomi og administration i både projekterne og foreningen selv.

Hvem ka’?
Poul har humøret og de erfaringer, der skal til: Han kender Gambia, har i mange år arbejdet med projektledelse og økonomistyring, og er ekspert i læring.

  • Poul har været med i GAMES bestyrelse i flere år, og blandt andet være medarrangør at studieturen til Gambia i 2019.
  • I dag er Poul tov- og bogholder i FLUID (Fleksibel Uddannelse i Danmark), og har også erfaring som projektleder i Undervisningsministeriet og i VIA University College.
  • Gennemgående temaer i alle ansættelser har været læring, it og internationalt arbejde. Han startede som gymnasielærer i geografi og har senere videreuddannet lærere inden for it på Center for Undervisningsmidler i Aarhus 

Navne-Poul
Ulands-Poul har i over 20 år været med i DANIDA’s oplysningsudvalg og kender udviklingsproblematikken fra mange sider. 
Forenings-Poul er for tiden aktiv som kursusleder i FOF og eventmager i Ingeniørforeningen i Danmark. 
Private Poul er 71 år gammel, har to børn og bor i bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup.

GAMES moderniserer – ud med generalerne

Af Lars Møller, formand for GAMES Er det ikke lidt gammeldags at sige “generalforsamling”, når det nu er medlemmerne, og ikke generaler, der forsamles? I GAMES moderniserer vedtægterne, giver dem et såkaldt make-over, så de bliver lidt lettere at forstå, med bedre forklaringer og mere tidssvarende ord. For eksempel foreslår bestyrelsen nu at kalde det en “Medlemsforsamling”, når vi holder […]

Read More

“Afbudsrejse” til Gambia

Kan du huske, når vi som unge tog en hurtig beslutning og hoppede på en afbudsrejse med få dages varsel? Hvorfor skulle blive mindre fleksible, impulsive og eventyrlystne med alderen? Kort fortalt, så kan du stadig nå at komme med til Gambia med afgang den 10. Marts. Selvom der faktisk ingen afbud er. Vi er […]

Read More

Demokratisk krise i Senegal

Foto fra Unsplash Af Marianne Frederiksen Senegal er det eneste land på det vestafrikanske fastland, der aldrig har oplevet et kup, og i øvrigt heller aldrig tidligere har udsat et valg.  Også derfor er de sidste måneders politiske krise i Senegal fulgt tæt – ikke kun af naboerne i det lille land Gambia, men også […]

Read More

Drømmen i natflyet

og ofte, når man rejser alene, er det let at få nye venner. I natflyet møder jeg Osman og i stedet for at sove, fortæller vi hinanden, hvorfor vi er på vej til Gambia.

Read More

Peter træder ud af bestyrelsen – og fortæller dig, hvorfor du skal træde ind!

Peter skal videre efter to år som bestyrelsesmedlem i GAMES. Her kan du læse om Peters tid i GAMES og måske blive inspireret til, hvorfor du skal være vores næste bestyrelsesmedlem.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.