Poul Tang ny projektleder i GAMES

Det bliver Poul Tang, der overtager jobbet som projektleder, efter Torben Hoberg Frederiksen, der takker af I GAMES for at hellige Verdens Skove.

Job er så meget sagt, det er et bijob med et stort element af frivilligt arbejde i en blæksprutte-funktion, hvor man skal styre økonomi og administration i både projekterne og foreningen selv.

Hvem ka’?
Poul har humøret og de erfaringer, der skal til: Han kender Gambia, har i mange år arbejdet med projektledelse og økonomistyring, og er ekspert i læring.

  • Poul har været med i GAMES bestyrelse i flere år, og blandt andet være medarrangør at studieturen til Gambia i 2019.
  • I dag er Poul tov- og bogholder i FLUID (Fleksibel Uddannelse i Danmark), og har også erfaring som projektleder i Undervisningsministeriet og i VIA University College.
  • Gennemgående temaer i alle ansættelser har været læring, it og internationalt arbejde. Han startede som gymnasielærer i geografi og har senere videreuddannet lærere inden for it på Center for Undervisningsmidler i Aarhus 

Navne-Poul
Ulands-Poul har i over 20 år været med i DANIDA’s oplysningsudvalg og kender udviklingsproblematikken fra mange sider. 
Forenings-Poul er for tiden aktiv som kursusleder i FOF og eventmager i Ingeniørforeningen i Danmark. 
Private Poul er 71 år gammel, har to børn og bor i bofællesskabet Overdrevet i Hinnerup.

Vil du med til CISU’s højskoleweekend?

Der er rigtig mange medlemsorganisationer, og der er rigtig mange spændende udviklinger i verden, som vi kan følge sammen og blive klogere på. CISU forbereder workshops og arrangementer inden for fire tråde, som I kan væve sammen, som I vil.

Read More

Konsulenten kom, så – og overgav sig

Gambia gjorde stort indtryk på Lisbet, da hun besøgte landet for første gang som konsulent på GPU-projektet Af Jesper Heldgaard Efter den mere (men som sædvanligt ikke særligt) formelle del af generalforsamlingen gik ordet til Lisbet Fich, der har stået for den evaluering af GPU-projektet, vi fik gennemført sidste år. Da vi kontaktede Lisbet i […]

Read More

Generalforsamling midt i et vadestad

Af Jesper Heldgaard Optakten til generalforsamlingen i GAMES den 16. maj KUNNE have været bedre: Et par dage inden generalforsamlingen modtog vi en nedslående besked fra CISU om, at vores ambitiøse, flerårige projekt i samarbejde med Medieakademiet for Journalistik og Kommunikation (MAJaC) havde fået afslag (se særlig artikel om dét). Kort forinden havde vi også […]

Read More

Øv, vi fik afslag! 😊

Vi søgte 4.2 mio. kr. – til et projekt, der skulle begynde 17. maj og slutte tre et halvt år senere, den 15. oktober 2026. Vi fik afslag den 12. maj. Og den 16. maj sad vi med lange næser og vidste dårligt nok, hvad vi skulle sige …

Øv, øv … og skideværemeddet,nuervialleredepåvejvidere!

Read More

GPU har sat slutspurten ind

hvor det ikke har været nogen hemmelighed, at vores samarbejde med GPU har været udfordret: Af store udskiftninger i GPU’s bestyrelse og ledelse og af COVID-19, der satte en midlertidig stopper for rejser til Gambia. Den gensidige tillid, fortrolighed og deling af informationer, der er forudsætninger for et konstruktivt samarbejde, var slidt.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.