Smid shorts og solhat i rygsækken og tag med til Gambia

Juldeh Nije bliver vores guide og fixer i Gambia. I januar 2023 besøgte vi hende på QTV Gambia, hvor hun er nyhedsvært.

Vil du med til Gambia 10. – 17. marts 2024 og opleve, hvordan vores kollegaer på gambiske medier kæmper for at fastholde og udbygge det unge demokrati i det lille vestafrikanske land? 

Vi skal besøge avisen Standard og den nationale TV-station. Vi skal besøge community radioer i by og på land. Vi skal mødes med den gambiske journalistskole MAJaC og med journalisternes fagforening GPU. Og flere aktiviteter er i pipelinen.

Undervejs får du chancen for at følge en gambisk kollega på jobbet nogle dage. Og har du lyst, kan du også give en lektion eller to på MAJaC. 

Vores lokale vært og guide er Juldeh Nije. Hun var en af de første elever på MAJaC og arbejder i dag som nyhedsvært på TV-stationen QTV Gambia.

Indimellem bliver der tid til en dukkert i havet, som ligger helt tæt på hotellet, og at gå på oplevelse i gambisk kultur. Og har du en partner, der ikke deler samme interesse for medier som dig, så vil der være mange andre aktiviteter og oplevelser at kaste sig over.

Du/I bestiller selv rejse og hotel. Spies har afgang fra København den 10. marts og hjemrejse den 17. marts. Vi, der vælger denne løsning, vil booke os ind på hotel Bakotu, og det koster pt. 11.590 kr. for 2 i dobbeltværelse, inklusiv morgenmad og fly. Men du kan også vælge andre af Spies’ hoteller – eller selv arrangere fly og ophold og måske gøre det billigere. F.eks. ved at finde flyafgange på Momondo og bo på hotellet Leybato, som GAMES-udsendte ofte bruger. Og du har selvfølgelig mulighed for at forlænge opholdet i begge ender.

GAMES sørger for program fra den 11. til 17. marts. Beregn 1500 kr. til guide og fælles transporter. Dertil kommer udgifter til forplejning, som er billig i Gambia.  

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv en mail til Marie-Louise Arnfast på mla@kontekstkommunikation.dk hurtigst muligt.

Sæt kryds i kalenderen til generalforsamling i GAMES – det kan blive den sidste 😲

Sæt kryds i kalenderen til et af årets højdepunkter. Som sædvanligt i ’klublokalerne’ hos Lars i Graven, med efterfølgende spisning fulgt op af et eller andet socialt, som vi finder på.

Read More

GPU-projektet sluttede med fest og farver – efter mere end fire år

Aldrig før har GAMES fået så god feedback på en afsluttende rapport. Efter et til tider kaotisk forløb kom vi mere end godt i mål sammen med vores partner Gambia Press Union  (GPU): Projektet endte som en stor succes.

Read More

Mød vores nye aktivister

Vi har fået tre engagerede mennesker ombord, som skal hjælpe GAMES i mål med vigtige projekter. Til venstre ser du Marianne, midtfor Mikael og til højre Hans Jørgen. Lær dem at kende her!

Read More

Jul: Giv en hånd til Tijan

Eller giv en gave herhjemme: En tur i Tijans nye bil. GAMES frivillige samler ind vil vores ven og fixer – taxachaufføren Tijan, som har fulgt os over 20 år.

Read More

En million til medieakademiet

Vi har netop modtaget et tilsagn på én lille million kroner fra CISU til et projekt, der skal sikre, at flere unge i Gambia begynder at drømme om en fremtid i Gambia – fremfor at tage “The backway” til Europa.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.