Mød vores nye aktivister

Vi har fået tre engagerede mennesker ombord, som skal hjælpe GAMES i mål med vigtige projekter. Til venstre ser du Marianne, midtfor Mikael og til højre Hans Jørgen. Lær dem at kende her!

Marianne Frederiksen bliver GAMES’ projektleder for det nye projekt med MAJaC: Unlock potentials to Combat Migration (UPCOM). Marianne var en af penneførerne bag ansøgningen og bliver som dansk projektleder sammen med projektlederen fra MAJaC ansvarlig for projektets fremdrift og indfrielse af intentionerne.

Marianne har mange års erfaring med projekter i Syd, blandt andet som konsulent hos CISU og international chef hos Danske Handicaporganisationer. Senest har hun været leder af Kvindehuset i Aarhus med fokus på udviklingstilbud til kvinder af anden etnisk herkomst. Marianne har tidligere siddet i GAMES’ bestyrelse og har været aktiv i flere af vores projekter.

“Af de 25 afrikanske lande, jeg har besøgt igennem årene, er Gambia det land, hvor jeg har mødt størst ligeværdighed i samarbejdet. Det giver god mening at samarbejde omkring et projekt, hvor unge i Gambia får nogle muligheder, der måske kan begrænse den farlige migration til Europa”, siger Marianne.

Mikael Thastum bliver fremover GAMES’ kassemester og vil føre foreningens medlemsregnskab, udarbejde årsregnskaber & budgetter og sende kontingentopkrævninger ud.

Når Mikael ikke nørder i excell-arkene hos GAMES, underviser og forsker han på Aarhus Universitet, hvor han er professor i psykologi. Fornemmelsen for tal har han fra økonomistyringen af sine forskningsprojekter og som forretningsfører i andelsforeningen Graven, hvorfra han kender Lars Møller.

“Jeg har været medlem af GAMES i et godt stykke tid og synes projekterne, som GAMES indgår i, er ekstremt relevante”, siger Mikael.

Hans Jørgen Nielsen bliver GAMES’ økonomiansvarlige – Project Accountant – for det nye projekt med MAJaC, som vi har modtaget midler til fra CISU. Hans Jørgen kommer til at stå for bogføring af projektets midler i den danske del af projektet, overføre midler til MAJaC og sparre med dem, når det handler om projektets økonomi.

Hans Jørgen er oprindeligt uddannet revisor og har efterfølgende beklædt stillinger som økonomidirektør, rådgiver og konsulent i en række virksomheder med udstationeringer i blandt andet Kap Verde og Brasilien. Parallelt med opgaven i GAMES håndterer Hans Jørgen projekter i Seniorer uden Grænser, og det var GAMES’ henvendelse til denne forening med efterlysning af en økonomiansvarlig til det nye projekt, som fik Hans Jørgen til at fatte interesse for GAMES.

“Formålet med at skabe betingelser for og motivere unge til at bygge en tilværelse op i Gambia fremfor at forsøge sig med den farlige vej over Middelhavet til Europa, giver god mening”, siger Hans Jørgen om det nye projekt

Sæt kryds i kalenderen til generalforsamling i GAMES – det kan blive den sidste 😲

Sæt kryds i kalenderen til et af årets højdepunkter. Som sædvanligt i ’klublokalerne’ hos Lars i Graven, med efterfølgende spisning fulgt op af et eller andet socialt, som vi finder på.

Read More

GPU-projektet sluttede med fest og farver – efter mere end fire år

Aldrig før har GAMES fået så god feedback på en afsluttende rapport. Efter et til tider kaotisk forløb kom vi mere end godt i mål sammen med vores partner Gambia Press Union  (GPU): Projektet endte som en stor succes.

Read More

Jul: Giv en hånd til Tijan

Eller giv en gave herhjemme: En tur i Tijans nye bil. GAMES frivillige samler ind vil vores ven og fixer – taxachaufføren Tijan, som har fulgt os over 20 år.

Read More

Smid shorts og solhat i rygsækken og tag med til Gambia

Vil du med til Gambia 10. – 17. marts 2024 og opleve, hvordan vores kollegaer på gambiske medier kæmper for at fastholde og udbygge det unge demokrati i det lille vestafrikanske land? 

Read More

En million til medieakademiet

Vi har netop modtaget et tilsagn på én lille million kroner fra CISU til et projekt, der skal sikre, at flere unge i Gambia begynder at drømme om en fremtid i Gambia – fremfor at tage “The backway” til Europa.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.