Kom og hjælp – vi mangler en afløser i bestyrelsen

Af Lars Møller, formand.

Kære medlemmer. Der bliver en ledig plads i bestyrelsen, fordi Marianne Frederiksen ikke genopstiller ved generalforsamlingen i maj.

Hun ville ellers gerne forsætte, men på grund job og børnebørn har det været svært at være rigtigt med i al det sjove, siger hun. Og alt det sjove er jo at være med til at udvikle og udføre alt det arbejde, GAMES finder på at engagere sig i.

Er det noget for dig at stille op?

Jeg kan give flere grunde til at stille op:

  1. Det er faktisk sjovt. Sjovt betyder her, at det er kreativt at finde på – for eksempel projekter med changemakersog influencers. Eller for eksempel, hvordan man laver en fed studietur til Gambia.
  2. Det er meningsfuldt. Vi kan simpelthen se den forskel, vi gør i Gambia. Man bliver stolt.
  3. Man lærer noget af det. Fordi det er til at overskue, både hvad er med til at sætte i gang, og hvad der kommer ud af det. Vi afprøver store ting i det små. Det er en læreplads i udvikling, kommunikation, undervisning, organisering … så kom og vær med!
  4. Det er bad ass godt at sætte på CV’et. Nye kompetencer. Resultater, der tæller. Netværk, der giver.
  5. Gode mennesker har det altid godt, er der nogen kollegaer, der siger. Den slags mennesker smitter.  Og dem er nogle af både i GAMES og hos partnerne. Og hvem ved, måske bliver man selv et bedre menneske?

Ja, kom nu, det skal nok gå

Selvfølgelig kan det også være op ad bakke en gang i mellem. Nogle gange har man ikke tid til at yde det, man gerne vil. Men rolig nu, det finder vi ud af. Vi har omkring 6-7 bestyrelsesmøder om året. Og man melder sig ikke til mere, end man kan overskue! Vi gør vores bedte, og det er nok.

Der er 5 i bestyrelsen (Marie-Loise, Jesper, unge Peter, gamle Lars (mig) og så dig), foruden projektleder Poul, der som regel er med, og sommetider deltager suppleanterne og unge kommunikations-Marie også.

Til dig, der ikke vil i bestyrelsen

Kom med på generalforsamlingen – af flere grunde:

  • Kom og hør, hvordan du ellers kan være aktiv i GAMES – måske er der noget for dig?
  • Kom og bestem, hvem vi sender i bestyrelsen – måske er der flere der stiller op?
  • Kom bare og nyd dagen – man kan jo spise med bagefter.

Vil du med til CISU’s højskoleweekend?

Der er rigtig mange medlemsorganisationer, og der er rigtig mange spændende udviklinger i verden, som vi kan følge sammen og blive klogere på. CISU forbereder workshops og arrangementer inden for fire tråde, som I kan væve sammen, som I vil.

Read More

Konsulenten kom, så – og overgav sig

Gambia gjorde stort indtryk på Lisbet, da hun besøgte landet for første gang som konsulent på GPU-projektet Af Jesper Heldgaard Efter den mere (men som sædvanligt ikke særligt) formelle del af generalforsamlingen gik ordet til Lisbet Fich, der har stået for den evaluering af GPU-projektet, vi fik gennemført sidste år. Da vi kontaktede Lisbet i […]

Read More

Generalforsamling midt i et vadestad

Af Jesper Heldgaard Optakten til generalforsamlingen i GAMES den 16. maj KUNNE have været bedre: Et par dage inden generalforsamlingen modtog vi en nedslående besked fra CISU om, at vores ambitiøse, flerårige projekt i samarbejde med Medieakademiet for Journalistik og Kommunikation (MAJaC) havde fået afslag (se særlig artikel om dét). Kort forinden havde vi også […]

Read More

Øv, vi fik afslag! 😊

Vi søgte 4.2 mio. kr. – til et projekt, der skulle begynde 17. maj og slutte tre et halvt år senere, den 15. oktober 2026. Vi fik afslag den 12. maj. Og den 16. maj sad vi med lange næser og vidste dårligt nok, hvad vi skulle sige …

Øv, øv … og skideværemeddet,nuervialleredepåvejvidere!

Read More

GPU har sat slutspurten ind

hvor det ikke har været nogen hemmelighed, at vores samarbejde med GPU har været udfordret: Af store udskiftninger i GPU’s bestyrelse og ledelse og af COVID-19, der satte en midlertidig stopper for rejser til Gambia. Den gensidige tillid, fortrolighed og deling af informationer, der er forudsætninger for et konstruktivt samarbejde, var slidt.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.