Kom og hjælp – vi mangler en afløser i bestyrelsen

Af Lars Møller, formand.

Kære medlemmer. Der bliver en ledig plads i bestyrelsen, fordi Marianne Frederiksen ikke genopstiller ved generalforsamlingen i maj.

Hun ville ellers gerne forsætte, men på grund job og børnebørn har det været svært at være rigtigt med i al det sjove, siger hun. Og alt det sjove er jo at være med til at udvikle og udføre alt det arbejde, GAMES finder på at engagere sig i.

Er det noget for dig at stille op?

Jeg kan give flere grunde til at stille op:

  1. Det er faktisk sjovt. Sjovt betyder her, at det er kreativt at finde på – for eksempel projekter med changemakersog influencers. Eller for eksempel, hvordan man laver en fed studietur til Gambia.
  2. Det er meningsfuldt. Vi kan simpelthen se den forskel, vi gør i Gambia. Man bliver stolt.
  3. Man lærer noget af det. Fordi det er til at overskue, både hvad er med til at sætte i gang, og hvad der kommer ud af det. Vi afprøver store ting i det små. Det er en læreplads i udvikling, kommunikation, undervisning, organisering … så kom og vær med!
  4. Det er bad ass godt at sætte på CV’et. Nye kompetencer. Resultater, der tæller. Netværk, der giver.
  5. Gode mennesker har det altid godt, er der nogen kollegaer, der siger. Den slags mennesker smitter.  Og dem er nogle af både i GAMES og hos partnerne. Og hvem ved, måske bliver man selv et bedre menneske?

Ja, kom nu, det skal nok gå

Selvfølgelig kan det også være op ad bakke en gang i mellem. Nogle gange har man ikke tid til at yde det, man gerne vil. Men rolig nu, det finder vi ud af. Vi har omkring 6-7 bestyrelsesmøder om året. Og man melder sig ikke til mere, end man kan overskue! Vi gør vores bedte, og det er nok.

Der er 5 i bestyrelsen (Marie-Loise, Jesper, unge Peter, gamle Lars (mig) og så dig), foruden projektleder Poul, der som regel er med, og sommetider deltager suppleanterne og unge kommunikations-Marie også.

Til dig, der ikke vil i bestyrelsen

Kom med på generalforsamlingen – af flere grunde:

  • Kom og hør, hvordan du ellers kan være aktiv i GAMES – måske er der noget for dig?
  • Kom og bestem, hvem vi sender i bestyrelsen – måske er der flere der stiller op?
  • Kom bare og nyd dagen – man kan jo spise med bagefter.

GAMES moderniserer – ud med generalerne

Af Lars Møller, formand for GAMES Er det ikke lidt gammeldags at sige “generalforsamling”, når det nu er medlemmerne, og ikke generaler, der forsamles? I GAMES moderniserer vedtægterne, giver dem et såkaldt make-over, så de bliver lidt lettere at forstå, med bedre forklaringer og mere tidssvarende ord. For eksempel foreslår bestyrelsen nu at kalde det en “Medlemsforsamling”, når vi holder […]

Read More

“Afbudsrejse” til Gambia

Kan du huske, når vi som unge tog en hurtig beslutning og hoppede på en afbudsrejse med få dages varsel? Hvorfor skulle blive mindre fleksible, impulsive og eventyrlystne med alderen? Kort fortalt, så kan du stadig nå at komme med til Gambia med afgang den 10. Marts. Selvom der faktisk ingen afbud er. Vi er […]

Read More

Demokratisk krise i Senegal

Foto fra Unsplash Af Marianne Frederiksen Senegal er det eneste land på det vestafrikanske fastland, der aldrig har oplevet et kup, og i øvrigt heller aldrig tidligere har udsat et valg.  Også derfor er de sidste måneders politiske krise i Senegal fulgt tæt – ikke kun af naboerne i det lille land Gambia, men også […]

Read More

Drømmen i natflyet

og ofte, når man rejser alene, er det let at få nye venner. I natflyet møder jeg Osman og i stedet for at sove, fortæller vi hinanden, hvorfor vi er på vej til Gambia.

Read More

Peter træder ud af bestyrelsen – og fortæller dig, hvorfor du skal træde ind!

Peter skal videre efter to år som bestyrelsesmedlem i GAMES. Her kan du læse om Peters tid i GAMES og måske blive inspireret til, hvorfor du skal være vores næste bestyrelsesmedlem.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.