Kom med til generalforsamling den 16. maj

Kom med til GAMES generalforsamling tirsdag den 16. maj fra kl. 16.00 til 18.00. Det kommer som sædvanligt til at foregå hjemme hos Lars Møller på adressen: Graven 8D, 8000 Århus C.

To hurtige spørgsmål til dig:

Vil du spise med bagefter? – det siger du bare, når du kommer (men hvis du kommer senere, så send lige en mail om, du spiser med).

Vil du være aktiv i GAMES? – det snakker vi om på dagen. Du kan både blive aktivist og stille op som kandidat til bestyrelsen og som suppleant.

Fortællinger, dilemmaer og lyst

Vi har selvfølgelig ”en dagsorden ifølge vedtægterne”, men der er både fortællinger, dilemmaer og masser af lyst mellem punkterne. Vi får bl.a. besøg af Lisbet Fich, der var facilitator på vores retreat i Gambia, og hun vil fortælle om den evaluering, hun lavede på vores partnerskab med medieakademiet og fagforeningen GPU. Derudover slutter Sang Mendy, direktøren på medieakademiet, sig til os via en online forbindelse og opdaterer os på, hvordan det står til i Gambia. Vi mangler også en afløser i bestyrelsen. Er det dig?

Programmet lyder:

1. Valg af dirigent og referent

2. Beretning fra bestyrelsen

3. Beretning fra arbejdsgrupper

4. Godkendelse af årsregnskab

5. Fastlæggelse af kontingent

6. Indkomne forslag

7. Godkendelse af budget

8. Valg til bestyrelse

9. Valg af revisor

10. Eventuelt.

Vi håber på at se dig i maj!

Vil du med til CISU’s højskoleweekend?

Der er rigtig mange medlemsorganisationer, og der er rigtig mange spændende udviklinger i verden, som vi kan følge sammen og blive klogere på. CISU forbereder workshops og arrangementer inden for fire tråde, som I kan væve sammen, som I vil.

Read More

Konsulenten kom, så – og overgav sig

Gambia gjorde stort indtryk på Lisbet, da hun besøgte landet for første gang som konsulent på GPU-projektet Af Jesper Heldgaard Efter den mere (men som sædvanligt ikke særligt) formelle del af generalforsamlingen gik ordet til Lisbet Fich, der har stået for den evaluering af GPU-projektet, vi fik gennemført sidste år. Da vi kontaktede Lisbet i […]

Read More

Generalforsamling midt i et vadestad

Af Jesper Heldgaard Optakten til generalforsamlingen i GAMES den 16. maj KUNNE have været bedre: Et par dage inden generalforsamlingen modtog vi en nedslående besked fra CISU om, at vores ambitiøse, flerårige projekt i samarbejde med Medieakademiet for Journalistik og Kommunikation (MAJaC) havde fået afslag (se særlig artikel om dét). Kort forinden havde vi også […]

Read More

Øv, vi fik afslag! 😊

Vi søgte 4.2 mio. kr. – til et projekt, der skulle begynde 17. maj og slutte tre et halvt år senere, den 15. oktober 2026. Vi fik afslag den 12. maj. Og den 16. maj sad vi med lange næser og vidste dårligt nok, hvad vi skulle sige …

Øv, øv … og skideværemeddet,nuervialleredepåvejvidere!

Read More

GPU har sat slutspurten ind

hvor det ikke har været nogen hemmelighed, at vores samarbejde med GPU har været udfordret: Af store udskiftninger i GPU’s bestyrelse og ledelse og af COVID-19, der satte en midlertidig stopper for rejser til Gambia. Den gensidige tillid, fortrolighed og deling af informationer, der er forudsætninger for et konstruktivt samarbejde, var slidt.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.