Jul: Giv en hånd til Tijan

Eller giv en gave herhjemme: En tur i Tijans nye bil. GAMES frivillige samler ind vil vores ven og fixer – taxachaufføren Tijan, som har fulgt os over 20 år.

Af Lars Møller, frivillig blandt frivillige i GAMES

Her kan du med få click på telefon eller computer gøre mere gavn, end du aner. Både for en god hjælper i Gambia (og dermed for GAMES = dig selv) og for dem, du giver julegaver (og dermed for dine kære og dig selv).

Tijans motor er brændt sammen. Og det er koblingen også. Og mere til. Han trænger til en ny genbrugsbil. Vi har allerede nået det lille mål: En ny motor. Nu går vi efter et større mål: En ny brugt bil til fire passagerer. Eller endnu bedre: En second-hander til otte passagerer.

Hallo, PS og dkk
Men Hallo: Du får også selv noget ud af det. Vi sender dig nemlig en voucher til en tur med Tijan – for det beløb, du nu engang støtter med. Og der er mange ture at vælge mellem.

PS. Vi sender de fine vouchere med lyn-mail, så du kan lægge voucheren under juletræet eller videresende som lyn-julemail.

Du støtter ved at mobile paye til mig på 2162 7470 eller overføre til min konto 7110-1719202. Helt enkelt.

Tjek, tjek, tjek

  • Tjek selv ind på Årets flotteste hjemmeside: www.Wheels4Tijan.dk – her kan du se det hele, også hvordan du støtter.
  • Tjek turene på voucher-siden – det giver dig lyst til at købe lidt mere.
  • Tjek det, der står med småt, blandt andet om sikkerhed og om, hvordan vouchere er blevet et samler-objekt – Det giver lyst til at beholde en af dem for dig selv.

Sæt kryds i kalenderen til generalforsamling i GAMES – det kan blive den sidste 😲

Sæt kryds i kalenderen til et af årets højdepunkter. Som sædvanligt i ’klublokalerne’ hos Lars i Graven, med efterfølgende spisning fulgt op af et eller andet socialt, som vi finder på.

Read More

GPU-projektet sluttede med fest og farver – efter mere end fire år

Aldrig før har GAMES fået så god feedback på en afsluttende rapport. Efter et til tider kaotisk forløb kom vi mere end godt i mål sammen med vores partner Gambia Press Union  (GPU): Projektet endte som en stor succes.

Read More

Mød vores nye aktivister

Vi har fået tre engagerede mennesker ombord, som skal hjælpe GAMES i mål med vigtige projekter. Til venstre ser du Marianne, midtfor Mikael og til højre Hans Jørgen. Lær dem at kende her!

Read More

Smid shorts og solhat i rygsækken og tag med til Gambia

Vil du med til Gambia 10. – 17. marts 2024 og opleve, hvordan vores kollegaer på gambiske medier kæmper for at fastholde og udbygge det unge demokrati i det lille vestafrikanske land? 

Read More

En million til medieakademiet

Vi har netop modtaget et tilsagn på én lille million kroner fra CISU til et projekt, der skal sikre, at flere unge i Gambia begynder at drømme om en fremtid i Gambia – fremfor at tage “The backway” til Europa.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.