CISU’s nye retningslinjer forklaret i podcast

Af Lars Vestergaard 
Lars Møller har været gæst i CISU’s podcast “CISU Mellem Ørerne”. Formålet var at diskutere ansøgningsprocessen generelt og de nye retningslinjer for ansøgninger, der træder i kraft 1. februar. Retningslinjerne “afspejler CISU’s nye strategi og de tendenser, der rører sig blandt ansøgere og CISU’s medlemmer”, hedder det i materialet, som er blevet opdateret og forenklet.

Der er også lavet en række andre opdateringer og forenklinger af de forskellige støtteformer, som giver nye muligheder for ansøgere. En af problemstillingerne har handlet om skrøbelige regimer og usikre stater, der falder mellem kategorier for støtte til udvikling eller nødhjælp.

Det er også muligt at søge støtte til ansøgningsprocessen, der kan være tidskrævende og dyr, med op til 50.000 kroner.

Hør podcasten med Lars her: https://www.spreaker.com/user/cisu/csp-opdateringer

Læs mere om CISU’s nye retningslinjer her: https://www.cisu.dk/puljer/hent-formater-vejledninger-og-retningslinjer

Poul Tang ny projektleder i GAMES

Det bliver Poul Tang, der overtager jobbet som projektleder, efter Torben Hoberg Frederiksen, der takker af I GAMES for at hellige sig Viva og regnskovene.

Read More

I Gambia taler de 20 sprog

Det er svært at kapere, at i et land, som arealmæssig er mindre end Midtjylland, tales der 20 forskellige sprog plus engelsk. Det hænger sammen med Gambias historie som et område, der gennem mange århundreder har været beboet af forskellige etniske grupper – og stadig er det.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.