Bing Bang Bum: GAMES’ fixer er kørt i stykker

Vi samler ind til en ny bil til vores ven og fixer gennem mange år. Støt ham og køb en voucher til afrikanske oplevelser. Det er en supergod investering.

Af Ditte Weber, Poul Tang, Marianne Frederiksen og Lars Møller.

Tijans motor er gået i stykker.  Han skal have en ny brugt motor. Eller endnu bedre: En ny brugt bil. Derfor samler vi ind på websitet: www.Wheels4Tijan.dk. Det er en superfed indsamling – og sjov – tjek den selv ud.

Vi er fire medlemmer af GAMES, der håber han bliver på sin post mange år mere. Tijan er en god chauffør og en god ven, der har hjulpet mange udsendte gennem årene. Det er ikke foreningen GAMES, der står bag – det er ren privat velgørenhed.

Turisterne forsvandt

I august var vi i Gambia i august og oplevede, hvor svært det er for Tijan at holde bilen kørende – den bruger næsten mere olie end benzin – og hvor svært det er for Tijan at holde familien kørende. 

Det har været op ad bakke for ham, siden Corona lukkede for det hele. Turisterne er ikke rigtigt vendt tilbage. Men med en ny bil kan han satse både på turister og rutekørsel for gambiere.

Klik og køb en voucher

Du kan hjælpe. Jo mere du støtter med, desto flere vouchere til TURE MED TIJAN får du i hånden. 

Se alle turene her, klik og køb, tag dine vouchere og løb: www.Wheels4Tijan.dk

Del, del del

PS til alle: Selv om I ikke køber en voucher, kan I støtte ved at dele opslaget på Facebook, LinkedIn, og hvor I ellers møder mennesker. Jo flere, desto bedre!

Vi ses i Gambia 🙂

Kh fra Ditte, Poul, Marianne og Lars

Kampen for sandheden

anuar var jeg så heldig som studentermedhjælper hos GAMES at besøge Gambia, hvor hovedformålet var et retreat med vores samarbejdspartnere. Men det var også en unik chance for mig, der for første gang besøgte landet, at dykke ned i Gambia’s medieverden. Med kamera og lydudstyr gik vi på opdagelse og besøgte flere forskellige medieorganisationer.

Read More

Drømmen om Europa

GAMES besluttet sig for at undersøge, om vi i samarbejde med MAJaC kan være med til at skabe flere muligheder for Gambias unge og bidrage til en mere nuanceret fortælling om de mange negative aspekter af ”the backway”, som turen over Middelhavet også kaldes.

Read More

Debat: Dansk-udviklet fødselsapp rulles ud i Gambia

Belæringer om demokrati, kvinders rettigheder og LGBT hjælper ikke i Afrika, fordi det bliver set som kolonialisme. Kan man derimod medvirke til, at noget betydningsfuldt som f.eks. børnefødsler, kan man samtidigt bidrage til, at det lokale styre bliver bedre.

Read More

Opsamling på opsamlingen

Tilbage i januar 2023 var 4 bestyrelsesmedlemmer og vores studentermedhjælper, Marie, i Gambia for at evaluere på GPU-projektet og evaluere på de tredelte partnerskaber mere bredt. Partnerskabet har imidlertid ikke ligget på den lade siden da.

Read More

GENSYN

Et gensyn med et land som Ditte forlod for små otte år siden. Dog ligger det ikke længere tilbage, end at hun kan genkalde alle minderne og stederne, så snart landets duft rammer hendes næsebor.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.