Bing Bang Bum: GAMES’ fixer er kørt i stykker

Vi samler ind til en ny bil til vores ven og fixer gennem mange år. Støt ham og køb en voucher til afrikanske oplevelser. Det er en supergod investering.

Af Ditte Weber, Poul Tang, Marianne Frederiksen og Lars Møller.

Tijans motor er gået i stykker.  Han skal have en ny brugt motor. Eller endnu bedre: En ny brugt bil. Derfor samler vi ind på websitet: www.Wheels4Tijan.dk. Det er en superfed indsamling – og sjov – tjek den selv ud.

Vi er fire medlemmer af GAMES, der håber han bliver på sin post mange år mere. Tijan er en god chauffør og en god ven, der har hjulpet mange udsendte gennem årene. Det er ikke foreningen GAMES, der står bag – det er ren privat velgørenhed.

Turisterne forsvandt

I august var vi i Gambia i august og oplevede, hvor svært det er for Tijan at holde bilen kørende – den bruger næsten mere olie end benzin – og hvor svært det er for Tijan at holde familien kørende. 

Det har været op ad bakke for ham, siden Corona lukkede for det hele. Turisterne er ikke rigtigt vendt tilbage. Men med en ny bil kan han satse både på turister og rutekørsel for gambiere.

Klik og køb en voucher

Du kan hjælpe. Jo mere du støtter med, desto flere vouchere til TURE MED TIJAN får du i hånden. 

Se alle turene her, klik og køb, tag dine vouchere og løb: www.Wheels4Tijan.dk

Del, del del

PS til alle: Selv om I ikke køber en voucher, kan I støtte ved at dele opslaget på Facebook, LinkedIn, og hvor I ellers møder mennesker. Jo flere, desto bedre!

Vi ses i Gambia 🙂

Kh fra Ditte, Poul, Marianne og Lars

GAMES moderniserer – ud med generalerne

Af Lars Møller, formand for GAMES Er det ikke lidt gammeldags at sige “generalforsamling”, når det nu er medlemmerne, og ikke generaler, der forsamles? I GAMES moderniserer vedtægterne, giver dem et såkaldt make-over, så de bliver lidt lettere at forstå, med bedre forklaringer og mere tidssvarende ord. For eksempel foreslår bestyrelsen nu at kalde det en “Medlemsforsamling”, når vi holder […]

Read More

“Afbudsrejse” til Gambia

Kan du huske, når vi som unge tog en hurtig beslutning og hoppede på en afbudsrejse med få dages varsel? Hvorfor skulle blive mindre fleksible, impulsive og eventyrlystne med alderen? Kort fortalt, så kan du stadig nå at komme med til Gambia med afgang den 10. Marts. Selvom der faktisk ingen afbud er. Vi er […]

Read More

Demokratisk krise i Senegal

Foto fra Unsplash Af Marianne Frederiksen Senegal er det eneste land på det vestafrikanske fastland, der aldrig har oplevet et kup, og i øvrigt heller aldrig tidligere har udsat et valg.  Også derfor er de sidste måneders politiske krise i Senegal fulgt tæt – ikke kun af naboerne i det lille land Gambia, men også […]

Read More

Drømmen i natflyet

og ofte, når man rejser alene, er det let at få nye venner. I natflyet møder jeg Osman og i stedet for at sove, fortæller vi hinanden, hvorfor vi er på vej til Gambia.

Read More

Peter træder ud af bestyrelsen – og fortæller dig, hvorfor du skal træde ind!

Peter skal videre efter to år som bestyrelsesmedlem i GAMES. Her kan du læse om Peters tid i GAMES og måske blive inspireret til, hvorfor du skal være vores næste bestyrelsesmedlem.

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.