Husk generalforsamlingen – og kom med P8 Jazz til Gambia

Tidspunktet for den årlige generalforsamling nærmer sig – torsdag den 16. maj. Og i år jazzer vi generalforsamlingen op sammen med DR P8 Jazz. DR’s jazzfolk har nemlig været i Gambia en hel måned her i foråret og sendt adskillige programmer undervejs. Selvfølgelig mest om og med musik, men også om forholdene i Gambia. 

DR’s udsendte, Simon Stefanski (der normalt er podcast-vært i DR), har sagt ja til at fortælle om turen og sine indtryk fra Gambia efter generalforsamlingen – og vi sætter også gambisk musik på til lejligheden. Snyd ikke dig selv for den oplevelse. Kom til generalforsamlingen.

16. maj klokken 16.00 i H/F Åbrinken 110, Aarhus C
Vi mødes i Lars Møllers kolonihavehus i haveforeningen Åbrinken på hjørnet af Ringgaden og Søren Frichs Vej. 

Er du i bil, så kør hen ad Åbrinkvej, forbi Brabrandstien, så kommer have nr. 110 på venstre hånd.

Du kan parkere gratis og lovligt på grunden (nr. 110) ud til Åbrinkvej eller på vejen oppe mod Cricket-banerne. Ring evt. til Lars på 2162 7470.

Ledig plads i bestyrelsen – noget for dig?
I GAMES er vi altid på udkig efter nye aktivister, der vil være med i vores fællesskab og bidrage til vores indsats i Gambia. 

Lige nu er vi især på udkig efter et nyt bestyrelsesmedlem. Der bliver en plads ledig, fordi Peter Halkjær ikke genopstiller.

Fælles spisning inden P8 Jazz går på
Vi runder generalforsamlingen af ved 18.00-tiden, hvor der er fællesspisning efterfulgt af de jazzede Gambia-indtryk.

Du må meget gerne tilmelde dig til at spise med hos Marie på mariewsvane@icloud.com inden den 15. maj. Vi sørger for lidt til gane og mave.

Dagsorden er følgende:
1. Valg af dirigent og referent. 
2. Beretning fra bestyrelsen. 
3. Beretning fra arbejdsgrupper. 
4. Godkendelse af årsregnskab. 
5. Indkomne forslag (se nedenfor) 
6. Fastlæggelse af kontingent.
7. Godkendelse af budget. 
8. Valg til bestyrelse. 
9. Valg af revisor. 
10. Eventuelt.

Indkomne forslag
Der er indkommet et forslag til ændring af vedtægter, som du kan læse her.

Mere kritisk journalistik og flere stærke foreninger

Når man er projektleder som Marianne, kan man have en tendens til at nørde sig meget ned i projektdetaljer og glemme at løfte blikket og se på, hvad der ellers sker i og omkring MAJaC. Det er ikke så lidt. Faktisk er dette svært ikke at blive både forpustet og imponeret.

Read More

MAJaC klar med nye kurser

I mange år har MAJaC drømt om at kunne udvide sin undervisning til også at omfatte egentlige kurser i kommunikation, film/fotografi og digital design. Nu er det virkelighed. Med finansiering via projekt UPCIM har MAJaC været i stand til at udvikle tre nye fag.

Read More

Kvinderne og aktivisterne fik politikerne til at tænke sig om

I mange måneder var det usikkert om det ville lykkes at få parlamentet til at ændre holdning om omskæring af kvinder, men efter en stærk kampagne fra en masse civilsamfundsorganisationer, heriblandt anti-FGM-organisationerne, den kvindelige journalistforening WOJaG og mange, mange andre er det fortsat ulovligt i Gambia at omskære piger og kvinder. 

Read More

Hans navn er Tijan, men mange danskere kender ham bedre som Tiger

Hans navn er Tijan, men folk heroppe kalder ham Tiger … Typisk dansk humor med en underforståelse, man skal være dansker for at forstå.

Read More

Tijan fik en ny taxa

Tijan var ovenud lykkelig, da han fandt sin nye bil. Der var ingen grænser for, hvor godt et køb, det var. Bilen havde tilhørt en hollænder, der var på vej hjem, så han var til at prutte med om prisen. 

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *