Jul: Giv en hånd til Tijan

Eller giv en gave herhjemme: En tur i Tijans nye bil. GAMES frivillige samler ind vil vores ven og fixer – taxachaufføren Tijan, som har fulgt os over 20 år.

Af Lars Møller, frivillig blandt frivillige i GAMES

Her kan du med få click på telefon eller computer gøre mere gavn, end du aner. Både for en god hjælper i Gambia (og dermed for GAMES = dig selv) og for dem, du giver julegaver (og dermed for dine kære og dig selv).

Tijans motor er brændt sammen. Og det er koblingen også. Og mere til. Han trænger til en ny genbrugsbil. Vi har allerede nået det lille mål: En ny motor. Nu går vi efter et større mål: En ny brugt bil til fire passagerer. Eller endnu bedre: En second-hander til otte passagerer.

Hallo, PS og dkk
Men Hallo: Du får også selv noget ud af det. Vi sender dig nemlig en voucher til en tur med Tijan – for det beløb, du nu engang støtter med. Og der er mange ture at vælge mellem.

PS. Vi sender de fine vouchere med lyn-mail, så du kan lægge voucheren under juletræet eller videresende som lyn-julemail.

Du støtter ved at mobile paye til mig på 2162 7470 eller overføre til min konto 7110-1719202. Helt enkelt.

Tjek, tjek, tjek

  • Tjek selv ind på Årets flotteste hjemmeside: www.Wheels4Tijan.dk – her kan du se det hele, også hvordan du støtter.
  • Tjek turene på voucher-siden – det giver dig lyst til at købe lidt mere.
  • Tjek det, der står med småt, blandt andet om sikkerhed og om, hvordan vouchere er blevet et samler-objekt – Det giver lyst til at beholde en af dem for dig selv.

Gambisk aktivist er en af de hundrede vigtigste personer i verden på sundhedsområdet

Magasinet TIME udpeger hvert år hundrede personer med mest indflydelse, og i år er den gambianske aktivist er med på listen.

Read More

Omskæring af kvinder bliver måske lovligt i Gambia

Sang Mendy, direktør på MAJaC, kæmper i samarbejde med flere organisationer om at forslaget om lovliggørelse af kvindelig omskæring ikke bliver en realitet. Af Rasmus Stouby Medieakademiet MAJaC forsøger med hjælp fra GAMES at rejse penge til en kampagne, som skal bekæmpe et forslag om lovliggørelse af kvindelig omskæring. I 2015 blev det ulovliggjort i […]

Read More

En hæsblæsende tur i MAJaC’s lærende organisation

Læs om Lars Møllers tur til Gambia, hvor han både holdt kursus i at undervise (TOT, Training of Trainers), holdt workshop med Organisationen Learning og udviklet ideer til fremtidige projekter.

Read More

Gambia goes to Roskilde

Gambia skal da med på Roskilde – om ikke i år, så næste år! Vil du være med til at få det til at ske?

Read More

Husk generalforsamlingen – og kom med P8 Jazz til Gambia

Tidspunktet for den årlige generalforsamling nærmer sig – torsdag den 16. maj. Og i år jazzer vi generalforsamlingen op sammen med DR P8 Jazz. DR’s jazzfolk har nemlig været i Gambia en hel måned her i foråret og sendt adskillige programmer undervejs. Selvfølgelig mest om og med musik, men også om forholdene i Gambia. 

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *