Generalforsamling med godt fremmøde

Af Marie-Louise Arnfast

16 medlemmer af Games var mødt frem den 14. maj til en generalforsamling, der var præget af god stemning og optimisme i forhold til udviklingen i Gambia og samarbejdet med GPU. Ikke mindst fremlæggelsen af CISUs tracer-studie – omtalt andetsteds her i nyhedsbrevet – gav anledning til gode refleksioner over det mangeårige samarbejde, som medlemmer af Games har haft med medlemmer af GPU gennem årene, og de resultater i forhold til demokratiudviklingen i Gambia, som det langvarige samarbejde har bidraget til. Et samarbejde, som Sang Mendy også udtrykte glæde over i sit indlæg via Skype under generalforsamlingen.

Årets aktiviteter blev gennemgået - igangværende ansøgninger
til CISU ligeså. Efterfølgende er en ansøgning blevet godkendt, og en anden er
blevet afvist. Mere om disse kan læses andetsteds i nyhedsbrevet.

Sædvanen tro var der god forplejning under Games generalforsamling 😉

Såvel beretning som regnskab for 2018 samt budget for 2019
blev godkendt.

På valg til bestyrelsen var Lars Møller og Poul Tang. Begge blev genvalgt. Bestyrelsen består således af Lars Møller, Jesper Heldgaard, Poul Tang, Torben Due og Marie-Louise Arnfast. Per Roholt og Troels Nørlem blev genvalgt som suppleanter. Jens Nørlem blev genvalgt som revisor.
Vi besluttede desuden at give aktivister mulighed for at være fast med på bestyrelsesmøderne, og vi vil sørge for at annoncere datoer for kommende møder i god tid via nyhedsbrev og/eller Facebook.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free online course
download xiomi firmware
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free

Nytårshilsen fra MAJaC

Belated Merry Christmas and a prosperous 2020 in advance
I wish to express my heartfelt gratitude to you all. It was great working with you. 2019 has been a wonderful but challenging year for us. The year under review saw MAJaC grew from a small to a big institution housing close to 200 students, majority of whom are women, want-to-become and a few untrained media practitioners. The year also saw a rise in the number of teaching staff and the formation a student union to look into the welfare of students and complement management’s efforts.

Read More

Sikkerhed for gambiske journalister

Gambia Press Union laver en stor indsats for at styrke journalisters sikkerhed. I november var jeg i Gambia for at lave training of trainers inden for det, der kaldes Safety Training for Journalists – sikkerhedskurser for journalister. Og det gik over al forventning!

Read More

Slutter Gambias demokratiske forår den 16. december?

Det var svært at få armene ned, da de gambiske vælgere i december 2016 satte en stopper for 22 års diktatorisk styre under præsident Jammeh. Men nu beskyldes Jammehs afløser for magtmisbrug, og den 16. december er der kaldt til en demonstration, der kan blive afgørende for demokratiets fremtid i Gambia.

Read More

Kæmpe-skulderklap til GPU og GAMES

Af Jesper Heldgaard Har GAMES’s arbejde igennem mere end 10 år i Gambia gjort en forskel? Ja, lyder den klare konklusion i et nyt studie, der er særdeles opmuntrende læsning.Henover vinteren 2018-19 har GAMES og vores gambiske partnere Gambia Press Union (GPU) og Media Academy for Journalism and Communication (MAJaC) været til eksamen. Civilsamfund i […]

Read More

CISU-project kick-startet under stor opmærksomhed.

Af Per RoholtUnder stor opmærksomhed blev GPU og GAMES fælles projekt, GPU as a trade union and advocate – for members, media and democracy, officielt kick-startet den 28. juni. Ved festligheden, der blev holdt på det eksklusive Hotel Senegambia, deltog den gambianske informationsminister, Ebrima Silah, repræsentanter for den samlede gambianske presse og ikke mindst en […]

Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *